Eredivisie Speelronde 11 Voorspellingen

Een beetje laat maar beter laat dan helemaal nooit. De voorspellingen en inzetten voor speelronde 11 van de Eredivisie. Er zijn denk ik best een aantal leuke weddenschappen te plaatsen. In de comments vind je er al enkele terug. De weddenschappen die ik vandaag had geplaatst (zaterdag) waren deels goed en deels niet goed. Uiteindelijk kiet gespeeld omdat ik de odds goed had uitgezocht. Ik heb ingezet op Nac winst tegen RKC en Feyenoord tegen VVV in de combi welke ik won en mijn inzet van 100 euro verdubbelde.  Vervolgens had ik ook gewed op winst ADO Den haag en Vitesse maar die verloren beide. Helaas… Uiteindelijk dus gelijk gespeeld zeg maar dus moet morgen de winst komen. Mijn zekerheidje moet zijn winst PSV uit bij NEC in de combinatie met FC Twente winst thuis tegen Groningen. Vervolgens nog een risicovollere weddenschap tegen een uitbetaling van dik 7 keer mijn inzet door te wedden op gelijkspel AZ tegen Ajax in de combinatie met winst SC Heereveen uit bij Willem II. Vooral die laatste moet de klapper worden! Ben benieuwd of jullie dit weekend ook nog hebben ingezet!

FC Utrecht Roda JC vrijdag 23 Oktober
NAC RKC zaterdag 24 Oktober
Feyenoord VVV zaterdag 24 Oktober
Vitesse Heracles Almelo zaterdag 24 Oktober
ADO Den Haag Sparta Rotterdam zaterdag 24 Oktober
Willem II SC Heereveen zondag 25 Oktober
NEC Nijmegen PSV zondag 25 Oktober
AZ Alkmaar Ajax zondag 25Oktober
FC Twente FC Groningen zondag 25 Oktober
October 24, 2009 by : posted in Eredivisie Weddenschappen, Voetbal nieuws No Comments

Leave a Reply