Eredivisie Speelronde 20 Voorspellingen en Weddenschappen

Aankomen weekend weer een volledig programma voor de eredivisie. Speelronde 20 alweer. Deze week een moeilijk programma zeker nadat er vorige week weer een aantal verrassingen waren. Zo is het maar de vraag of Twente zich weet te herpakken thuis tegen een Roda JC dat indruk maakt na de winterstop. Daarnaast enkele toppers en doordat enkele ploegen deze week KNVB Beker voetbal spelen is het nog even afwachten of de odds stand houden. Ik ben zeer benieuwd naar de beker uitslagen en hoe de ploegen daar uitkomen. Mijn advies is om sowieso even te wachten met inzetten tot na de KNVB Beker en verder heel voorzichtig enkelvoudige weddenschappen te plaatsen. Ik ben benieuwd naar jullie gedachten want zoals ik al aangaf een moeilijk programma.. de odds zijn deze week van (…een online bookmaker…). Een van de allermooiste bookmakers!

Hieronder de prognoses van Betinf waar je alle statistieken kunt bekijken en de resultaten van afgelopen wedstrijden, onderling resultaat en de voorspellingen van diverse websites etc etc etc. Zeer belangrijke bron van informatie maar je ziet ook dat hier geen echte duidelijkheid is over het programma van deze week.

January 25, 2010 by : posted in Eredivisie Weddenschappen, Voetbal nieuws 3 Comments

3 Responses to “Eredivisie Speelronde 20 Voorspellingen en Weddenschappen”

 1. Leuk dat ook betinf feyenoord niet goed kan spellen 😉

  Ik denk dat NAC Breda het heel moeilijk gaat krijgen. VVV is goed bezig en NAC heeft geen voorhoede. Amoah naar afrika, Leonardo geschorst. Ook Penders is nog geen zekerheid met een gebroken neus. Garcia Garcia heeft wel overtuigd dit weekend. Ik hou het op een gelijk spel. 0-0

  NEC – Sparta beide draaien slecht en onvoorspelbaar.

  AZ – FCG
  AZ gaat weer winnen want ze spelen gewoon heel goed. Hebben de laatste 2x pech gehad. De invloed van Dick is te merken. FCG heeft geen goed seizoen en de magie van de trainer is uitgewerkt.

  WII en RKC
  Een derby om het eggie! wie gaat er degraderen? Ik denk dat WII zomaar niet wint. RKC heeft tegen NAC laten zien behoorlijk wat kansen te kunnen creeren. Alleen hebben ze niemand die hem erin schiet. Ik denk gelijkspel

  ADO – SCH
  Heerenveen is terug. Nieuwe aankoop Kees Luijks bij ADO speelde heel goed maar kan in zijn eentje ADO niet langs SCH helpen. winst SCH.

  De klasieker
  Is niet te voorspellen maar ik denk wel dat ajax dit jaar sterker is. Al zal Been zijn spelers wel op scherp krijgen voor deze wedstrijd.

  Vitesse – PSV
  lijkt me duidelijk. PSV. En dat ook nog eens voor 1,5. snel plaatsen lijkt mij.

  Twente – roda
  idd moeilijk te voorspellen. Roda heeft mij verrast deze week (en geld gekost ;)) En FCT valt tot nu toe enorm tegen. gelijkspelletje x5 is geen slechte optie

  FCU – Heracles
  Heracles is de enige waar ik nog niets van heb gezien dit jaar. Hier zeg ik dus maar even niets over. Ik ben benieuwd naar jullie onderbouwing bij deze wedstrijd.

  Gr Nicky

  Reply
 2. Desondanks denk ik dat NAC gaat winnen zaterdag…. NOAD!!

  Gelijkspelletjes ben ik niet meer zo van omdat dat ons de laatste tijd gewoon veel geld heeft gekost. Ik ben eerder weer van 3/7 systeem inzetten.

  Ik zit zelf te denken aan Twente-PSV- Utrecht

  Utrecht wordt helemaal gek als ze weer de bietenbrug opgaan…die zie ik deze wedstrijd dus wel winnen.

  Eventueel AZ i.p.v. Twente is ook hoopvol.

  Reply
 3. Had ik gister maar op GAE gebet…

  Ik denk dat VVV x4 een goede keus is voor 50.

  Reply

Leave a Reply