Buitenlandse competities Voorspellingen en Weddenschappen

Op verzoek van jullie een extra post met daarin een aantal toppers uit verschillende competities in Europa. Het nadeel van toppers is lage quotering. Het voordeel is een grote winkans. Ik probeer altijd om te kijken naar uitwedstrijden in combinatie met de vorm van het team.  Feit is wel: “met meer weet je ‘t beter dan alleen”. Geef dus ook je mening en vooral argumenten waar aankomend weekeinde. De quotering die je hier ziet zijn geschat na bij verschillende bookmakers te hebben gekeken. Mijn TIP: HSV na een super aankoop vleugels gekregen.

 

11 Responses to “Buitenlandse competities Voorspellingen en Weddenschappen”

 1. Arsenal is wel zeer aantrekkelijk.

  Real x2 is ook een goede keus.

  Reply
 2. Inderdaad…. maar Aston Villa thuis.. tja. het is wel Engels Voetbal.

  Ik gooi het dan toch weer over de boeg van een 3/7 systeem.

  Barcelona – REAL – Munchen / Leverkusen

  nadeel is wel wanneer er 1 wedstrijd niet goed is 4 van de 7 wedeenschappen al verliest.

  Maar goed. ik vindt het de moeite ward om bepaalde ‘zekerheidjes’ weer es in zo’n systeempje te gooien.

  Reply
 3. Misschien leuk om te weten maar als ik nu uit het raam van mijn hotel kijk heb ik uitzicht op het Chelsea Stadion.. 🙂

  Reply
 4. Zet ff een NAC-tag op de gevel!
  ouwe headhunter

  Reply
 5. en ist geld op na dit weekend?

  Reply
 6. Slecht!!!! wat doen we ?
  nog een keer uitleggen in de hoop dat voetbalvoorspellen.nl 5 ton waard wordt?

  Reply
 7. ik zeg we doen nog een x ….,.. de man?

  Reply
 8. ja, zeg ik ook

  Reply
 9. Voorstel:

  Ieder 100 voor de reguliere competitie bets.

  Ieder 50 extra die uitsluitend voor het WK bedoeld is. hoe dan ook uitbetalen na het WK..

  Reply
 10. akkoord

  Reply

Leave a Reply