Uitslagen Voorrondes en vriendschappelijke wedstrijden

Het WK2010 in Africa staat op punt te beginnen en zeer langzaam begint alles steeds meer in het teken te staan van dit voetbalevenement. Voor voetbal weddenschappen en gokkers op voetbalwedstrijden een ideale mogelijkheid om de bankroll voor het komende seizoen een flinke impuls te geven. Om deze impuls aan je bankroll te geven is het echter belangrijk dat je de voorrondes goed voorbereid want hier valt het geld te verdienen. Om je zo goed mogelijk te informeren ben ik op zoek gegaan naar wat interessante websites met betrekking tot laatst gespeelde wedstrijden. Heb je nog meer goede links? Drop ze in de comments!

KWALIFICATIE EN WEDSTRIJDEN LANDENTEAMS VOOR HET WK

Hier vind je direct links naar hoe de landen zich hebben weten te plaatsen. Belangrijke overzichten omdat de landen in qualificatiewedstrijden over het algemeen in de sterkste opstellingen spelen

Kwalificatie Africa – Overige resultaten voor Afrika: Afrika Cup 2010

Kwalificatie Azie

Kwalificatie Europa

Kwalificatie Amerika

Kwalificatie Oceanie

Kwalificatie Zuid Amerika

Confederations Cup 2009

VRIENDSCHAPPELIJKE WEDSTRIJDEN TER VOORBEREIDING OP HET WK

Zeer informatieve website met nieuws, voorspellingen, uitslagen, SAMENVATTINGEN!! en verslagen  vriendschappelijke wedstrijden en hier het overzicht van Voetbal International met uitslagen vriendschappelijke wedstrijden

June 4, 2010 by : posted in Voetbal nieuws, WK 2010 No Comments

Leave a Reply