Wk 2010 Voorspellingen Groep A

Groep A op het WK 2010 in Afrika bestaat uit de volgende teams:

LAND

FIFA RANK

Zuid Afrika
86
Mexico
15
Uruguay
19
Frankrijk
7

.

Zuid Afrika (meer info Zuid Afrika)

In het verleden is het nog nooit voorgekomen dat een land dat een WK organiseerde zich niet plaatste voor de laatste 16 van het toernooi. Echter zijn we van mening dat Zuid Afrika het in deze moeilijke poule gaat redden. Het enige voordeel dat Zuid Afrika heeft is het thuisvoordeel met natuurlijk het over enthousiaste thuispubliek en het lawaai van de Vuvuzela.

Mexico (meer info Mexico)

Zo goed als altijd deelnemer aan het WK en ook nu zijn ze er weer bij. Na een moeilijk begin van de voorbereiding heeft Mexico uiteindelijk toch een redelijke voorbereiding gehad met onder andere winst tegen andere WK deelnemers Italie (2-1) en Chili (1-0). Van Engeland (1-3) en Nederland (1-2) werd overigens verloren. Ondanks de zware tegenstanders moet het voor Mexico mogelijk zijn om zich te kwalificeren voor de laatste 16.

Uruguay (meer info Uruguay)

Een lastig team wat een mix is tussen jeugdige talentvolle spelers en oudere spelers. Voor ons is de grote man in de spits natuurlijk “mister Ajax” Suarez. Naast Suarez is Forlan de andere dodelijke spits. Samen zullen zij het vooral Frankrijk en Mexico moeilijk moeten gaan maken een geen punten laten liggen tegen Zuid Afrika om door te komen. Naar onze inschatting hangt het heel erg af van hoe ze het er tegen Frankrijk vanaf brengen en de wedstrijd tegen Mexico zal de finale zijn om zich te plaatsen voor de laatste 16

Frankrijk (meer info Frankrijk)

Het team waar momenteel de vorm ver te zoeken is maar wat natuurlijk onwijs veel kwaliteit heeft. Een zeer slechte voorbereiding zal niet hebben meegewerkt aan het zelfvertrouwen van de Fransen en ook de eigen achterban is zeer negatief over de kansen. Veel commentaar vanuit de media over de bedenkelijke wijze waarop ze zichzelf hebben geplaatst maken de Fransen geen populaire deelnemer. Echter zal de kwaliteit van de Fransen en ook wel de drang zich te bewijzen volgens ons de doorslag geven zichzelf te plaatsen voor de volgende ronde.

Onze prognoses en voorspellingen voor WK Groep A

Frankrijk en Mexico gaan door naar de volgende ronde met Frankrijk als groepswinnaar. De strijd zal vooral gaan om de tweede plaats tussen Mexico en Uruguay die we ook nog een goede kans geven. Zoals gezegd wordt vooral de wedstrijd Uruguay – Mexico interessant.

Tips voetbal weddenschappen voor WK Groep A

  • Frankrijk Groepswinnaar
  • Zuid Afrika niet door

Leave a Reply