Wk 2010 Voorspellingen Groep E

Groep E op het WK 2010 in Afrika bestaat uit de volgende teams:

LAND

FIFA RANK

Nederland
4
Denemarken
26
Japan
43
Kameroen
11

.

Nederland (meer info Nederland)

In Nederland hebben we allemaal alle vertrouwen. Ondanks dit vertrouwen is de eerste wedstrijd tegen Denemarken cruciaal voor het resterend verloop in deze groep. Onze voorspelling is dat Nederland zal winnen van Denemarken en daardoor als groepswinnaar zal eindigen in Groep D

Denemarken (meer info Denemarken)

De Denen hebben op papier de beste mogelijkheden om de laatste 16 te bereiken op het WK 2010 maar toch is onze voorspelling dat ze mede door de zwakke voorbereiding en de lastige volgorde van wedstrijden weleens voortijdig uitgeschakeld kunnen gaan worden.

Japan (meer info Japan)

Zoals René van der Gijp het zei “11 Japanners is een drama” voorspellen ook wij voor Japan niet veel goeds op het WK2010 in Afrika. De voorbereiding van de Japanners was erg slecht met nederlagen tegen oa Engeland (1-2) , Zuid Korea (0-2) Ivoorkust (0-2) en Servië. Daarnaast speelde ze de laatste oefenwedstrijd tegen Zimbabwe met 0-0 gelijk. Onze prognose is dat ze op het WK geen enkele overwinning gaan boeken.

Kameroen (meer info Kameroen)

Kameroen zal de Denen weleens kunnen gaan verrassen door zich te gaan plaatsen voor de laatste 16. Het grote voordeel voor dit Afrikaanse team is dat ze tegen Japan beginnen met winst en vervolgens de finale spelen tegen de Denen. Indien ze die wedstrijd winnen is de strijd al gestreden maar ook na gelijkspel hebben ze nog een goede kans. Waarschijnlijk zal Nederland namelijk niet met de sterkste 11 aantreden als Oranje de eerste twee wedstrijden al gewonnen hebben waardoor een gelijkspel tegen Nederland zeker tot de mogelijkheden behoort en Kameroen zich daardoor plaatst voor de laatste 16. We geven ze meer kans dan de Denen.

Onze prognoses en voorspellingen voor WK Groep E

  • Nederland wordt groepswinnaar en Kameroen wordt tweede

Tips voetbal weddenschappen voor WK Groep E

  • Nederland groepswinnaar
  • Japan verliest al haar wedstrijden

2 Responses to “Wk 2010 Voorspellingen Groep E”

  1. Waar zijn de voorspellingen groep F G H??

    Reply
  2. Jap-Kam 1-0

    Reply

Leave a Reply