Wk 2010 Voorspellingen Groep F

Groep F op het WK 2010 in Afrika bestaat uit de volgende teams:

LAND

FIFA RANK

Italië
5
Paraguay
31
Nieuw Zeeland
78
Slowakije
34

.

Italië (Landeninformatie Italie)

Het Italiaanse elftal heeft een moeizame voorbereiding achter met onder andere verlies tegen Mexico (1-2) Toch zijn de voetbal prognoses van de kenners onverdeeld; Italië is kanshebber. Het team lijkt wat verouderd en echt heel overtuigend was het allemaal niet in de aanloop naar dit WK maar het team blinkt wel uit met goede spelers en is daarom ook altijd een kandidaat om rekening mee te houden. Met deze tegenstanders in de groep tippen we Italie als groepswinnaar

Paraguay (Landeninformatie Paraguay)

Paraguy is een groote kanshebber om tweede te worden maar tekort komen om echt verder in het toernooi te geraken. De strijd gaat om deze tweede plaats met Slowakije en deze srijd is op voorhand zeker niet gestreden. Een hele moeilijke voorspelling hier.. In de voorbereiding wonnen ze van Noord Korea (1-0) , Griekenland (2-0) , Venezuela (2-1) maar werd verloren van Comombia (0-2) en Ierland (1-2).

Nieuw Zeeland (Landeninformatie Nieuw Zeeland)

Nieuw Zeeland is een van de zwakste landen van het WK. Een team dat normaal gesproken de voorronde niet doorkomt. Volgens ons een goede prognose en veilige inzet om mee te nemen in een combi weddenschap. Uiteraard zijn verrassingen mogelijk want ook in de voorbereiding werd gewonnen van Servië (1-0) maar werd met (1-3) verloren van Slovenië

Slowakije (Landeninformatie Slowakije)

Slowakije heeft zich voor het eerst gekwalificeerd voor het WK. Een team wat wordt getipt als een kanshebber om deze ronde door te komen. Een degelijk team wat zou kunnen verrassen door de groepsfase door te komen. Een moeilijke voorspelling. In de voorbereiding speelde ze gelijk tegen Kameroen (1-1), wonnen ze met (1-0) van Polen maar verloren ze van Slovenie (0-2)

Onze prognoses en voorspellingen voor WK Groep F

  • Italië wordt groepswinnaar en Paraguay wordt tweede

Tips voetbal weddenschappen voor WK Groep F

  • Italië groepswinnaar
  • Nieuw Zeeland verliest al haar wedstrijden

Leave a Reply