Voetbalvoorspellen Weddenschappen

Zoals sommige van jullie regelmatige bezoekers weten is deze site het forum van onze BETCLUB. Naast TIPS en discussie over voetbal, bookmakers, quoteringen en dat soort zaken kun je hier ook zien wat de BETCLUB doet. Hoeveel winst er wordt geboekt met de bonussen en de weddenschappen die we bij de verschillende bookmakers plaatsen. We proberen de risico’s te beperken en de kansen te spreiden. Dat leverde het afgelopen eredivisie seizoen ruim 200% winst op. Hoe zal het dit WK 2010 in Zuid Afrika verlopen??

Deze Bets zijn (door Nieuw Zeeland) niet succesvol:

VOORSPELLINGEN WEDDENSCHAPPEN

 

Goed, dat we niet altijd winnen is logisch. Maar dit zijn natuurlijk niet al onze inzetten. De volgende BETS lopen op dit moment nog. Zoals gezegd gespreide kansen. Een voorwaarde is wel dat onder andere Brazilie vanavond een dikke overwinning boekt. Die wedstrijd ga ik nu kijken. Hieronder de openstaande BETS. Wat vindt jij ervan?

VOETBAL VOORSPELLINGEN BETS WK 2010

5 Responses to “Voetbalvoorspellen Weddenschappen”

 1. Hey Baldy daar zijn onze BETS.. wat vindt je?

  Reply
 2. Dat Nieuw Zeeland er een potje van gemaakt heeft moeten we dan nu maar voor Spanje en Brazilie juiichen.. Maar Wk duurt gelukkig nog ff en ziet er toch goed uit..

  Reply
 3. Nou Spanje met 2-0 winnen dan.. Die brazzen hadden kansen genoeg..

  Reply
 4. hebben we hanidcaps lopen?

  lijkt me wel; bij die quote van de brazzen?

  come on!!

  Reply
 5. We fucking had some bad luck.. Op naar de competitie… 🙁

  Of nog even op eigen vermogen doorspelen..

  Reply

Leave a Reply