Voorspellingen Tweede speelronde groep D WK 2010

Voorspellingen, tips en prognoses van de tweede wedstrijd van poule D van het WK 2010 in Zuid Afrika.

Servie -Duitsland

Bij het naar de pers gaan van dit bericht was deze wedstrijd al gespeeld. Misschien maar goed ook want de logische keuze was Duitsland geweest. Deze week werd er nog gezegd dat de Duitsers voordeel hebben omdat ze in de competitie met de Jabulani spelen. Vandaag is gebleken dat inzet en geloof in de overwinning de belangrijkste factoren zijn voor een overwinning.

Ghana – Australië

Ghana heeft het boven verwachting gedaan tegen Servië en Australië was niet te zien tegen de Duitsers. Volgens de bookmakers is Ghana de favoriet voor x1.95 tegen 4.10 voor Australië. Dit terwijl in de 7 officiële wedstrijden tegen elkaar de Ghanesen pas 1 keer hebben weten te winnen. Waarschijnlijk kijken de bookmakers naar het thuisvoordeel en de vorm.

Weddenschap Tip Servie -Duitsland

Weddenschap Tip Ghana – Australië

  • Geen bet of…een risicovolle bet
  • Australie  ( x 4.10)
   
June 18, 2010 by : posted in Voetbal nieuws, WK 2010 No Comments

Leave a Reply