Voorspellingen tweede speelronde groep F WK 2010

Voorspellingen, tips en prognoses van de tweede speelronde in poule F van het WK 2010 in Zuid Afrika.

Italië – Nieuw Zeeland

Italie is het aan zijn stand verplicht om deze wedstrijd te winnen. Dat zie je ook bij de odds van de  voetbal bookmakers. Italië betaald x1,23 uit bij winst. Voor een gelijk spel is dat x5,50 en mocht Nieuw Zeeland winnen dan is de uitbetaling maar liefst x15.00. Op papier maar het blijft een lastige voorspelling. Met een Dubbele Kans weddenschap op Italië wint of verliest zit je hier redelijk save maar dat niet lucratief zijn. Nieuw Zeeland is niet kansloos tegen Italie. Dus wie van een gokje houdt kan een gelijkspel proberen. Ik tip winst Italie x1.23

Slowakije –  Paraguay

Een moeilijke wedstrijd om op te zetten. Door Nieuw Zeeland in de laatste minuut van de winst afgehaald. Mede daardoor staat iedereen op 1 punt in deze poule. Om een kans te maken moet er door beide teams gewonnen worden. Volgens de voetbal bookmakers is Paraguay de favoriet x2.06. Ik tip draw no bet Paraguay.

Weddenschap Tip Italië – Nieuw Zeeland

 • Italië  (x 1.23) meenemen in een combi.
 • Italië in een Asian Handicap -1/-1,5 (x1,71)

Weddenschap Tip Slowakije – Paraguay

 • Paraguay wint Dubbele Kans weddenschap (x 1,43)

3 Responses to “Voorspellingen tweede speelronde groep F WK 2010”

 1. Bet SlipEURInclude in multiples Clear Slip Your Choice
  * No bets selected
  To select a bet, click on the odds alongside your choice.
  Bet Receipt
  Bet ID: Bet: _TICKET_ D.C. United – San Juan @ 1.23Stake: 2.00 singlePotential Payout: 0.14Selection Italy – New Zealand @ 2.02Slovakia – Paraguay @ 1.43D.C. United – San Juan @ 1.23Multiple betsBet ID: 639730639730Bet:

  1 X 100 Combo

  Stake: 100
  Bet ID: Bet:

  1 X 0.20 Doubles

  Stake:
  Total Stake: 100.00

  Reply
 2. oftwel Italie -1,5 en Paraguay draw no bet.. 100 euri x 2.88

  Reply
 3. irritante banner op de site…..kan die niet weg?

  Reply

Leave a Reply