Wk 2010 Voorspellingen Groep G

Groep G op het WK 2010 in Afrika bestaat uit de volgende teams:

LAND

FIFA RANK

Brazilië
1
Noord Korea
105
Ivoorkust
27
Portugal
3

.

Brazilie (meer info Brazilie)

Over Brazilië kunnen we kort zijn. Brazilië is altijd favoriet. Een land wat Nederland waarschijnlijk tegen zal komen in de kwartfinale van het toernooi en waarvan de voorspellingen zijn dat ze uiteindelijk tegen Spanje in de finale zullen komen. Brazilië wordt groepswinnaar tenzij ze de laatste wedstrijd het met Portugal op een akkoordje gooien en op doelpunten saldo eventueel nog tweede worden.

Noord Korea (meer info Noord Korea)

Noord Korea is het zwakste team van alle deelnemers. Onze voorspelling is dat voetbalelftal geen enkel punt in het toernooi behaald. In de voorbereiding werd verloren van Paraguay (0-1) en Nigeria ((1-3) en speelde ze nog gelijk tegen Saoedi Arabie (0-0) In deze groep een kansloze missie en je kunt gerust wedden dat Noord Korea al haar wedstrijden zal verliezen eventueel met mooie handicaps.

Ivoorkust (meer info Ivoorkust)

Ivoorkust met Drogba of Ivoorkust zonder Drogba is de vraag en hoe erg zal zijn blessure hem parten spelen. Ivoorkust is een van de of misschien wel het sterkste Afrikaanse team. Het zal geluk moeten hebben om de voorrondes door te komen. Onze voorspellingen zijn dat ze het net niet zullen halen omdat Portugal net iets sterker is. Daarnaast is de wedstijdvolgorde van Portugal gunstiger zeker wanneer Ivoorkust de onderlinge ontmoeting niet weet te winnen.

Portugal (meer info Portugal)

Portugal is het land wat Nederland op het vorige WK wist uit te schakelen na een ware veldslag. De kans zit er redelijk in dat Nederland Portugal weer tegenkomt in dit Wk afhankelijk of ze groepswinnaar weten te worden. De kans dat Portugal doorgaat is volgens ons de juiste voorspelling. Ze hebben meer kwaliteit dan Ivoorkust en zijn een solide team. Met de grote superster Christiano Ronaldo en de gunstigere wedstrijdvolgorde voorspel ik dat ze sowieso doorgaan maar wel achter Brazilië

Onze prognoses en voorspellingen voor WK Groep G

  • Brazilië wordt groepswinnaar en Portugal wordt tweede

Tips voetbal weddenschappen voor WK Groep G

  • Brazilië groepswinnaar
  • Portugal wordt tweede / door naar laatste 16
  • Noord Korea verliest al haar wedstrijden
   

Leave a Reply