Uiteraard is het belangrijk wanneer je op voetbal gaat wedden dat je jezelf goed informeert. Er zijn een heleboel voetbal nieuws sites te vinden op internet waar je direct het laatste nieuws kunt lezen over de clubs of team waarop je wil gaan inzetten. Hieronder hebben we een selectie gemaakt met de beste nieuwssites waar je informatie kunt vinden en op de hoogte wordt gehouden van het laatste voetbalnieuws.

Wanneer je op voetbalwedstrijden wil gaan wedden dan is het belangrijk om nieuwsberichten te scannen die gaan over de vorm van het team, of er blessures zijn bij een bepaald team, of er spanningen zijn bij de club of nog belangrijker in de spelersgroep.

Voetbal Nieuws Tip!

Wanneer er bij een club iets speelt raden we je aan ook supporterssites van de betreffende club te bezoeken om zodoende meer “inside information” te verzamelen. In de reacties proef je ook vaak hoe het er werkelijk voorstaat en wat de eventuele consequenties kunnen zijn. Op basis hiervan kun je nog beter je voorspellingen baseren.

Eredivisie Voetbalnieuws

Hieronder de belangrijkste nieuwsbronnen met betrekking tot het Nederlandse voetbalnieuws:

Eredivisie.nl

Voetbal International

Headliner Voetbalnieuws

Suggestie doen?

Internationaal Voetbalnieuws

Hieronder enkele links waar je het buitenlandse voetbalnieuws kunt volgen:

Goal.com

Suggestie doen?

Club Nieuws

Het clubnieuws van de eredivisieclubs kun je uiteraard ook bijhouden op bovenstaande sites maar het is nooit verkeerd om ook op websites te kijken waar supporters van de betreffende clubs hun discussies houden. Hier krijg je vaak een goede indruk m.b.t. het wel en wee van een club en wat er binnen een selectie speelt. Ook zijn vaak de inside nieuwtjes en voorspellingen van supporters zeer interessant om je voorspellingen of voetbal weddenschappen te baseren. Voor een overzicht met websites die hierop betrekking hebben kun je onze speciale Club Nieuws pagina bezoeken.