Wedden op voetbal

De populairste sport in Nederland is al sinds jaar en dag voetbal en met name wedden op voetbal. Niet alleen zijn er ieder weekend weer duizenden meisjes, jongens, vrouwen en mannen die zelf de voetbalschoenen aantrekken, ook zijn er ontzettend veel mensen die het professionele voetbal via de tv volgen. En er wordt niet alleen gekeken naar het Nederlandse voetbal. De Engelse Premier League wordt in Nederland ook goed bekeken, deze competitie is eigenlijk of heel de wereld populair. Hoe het ook zij, voetbal is onze volksport nummer één.

Voetbal bookmakers

In tegenstelling tot veel andere Europese landen is het online wedden op voetbalwedstrijden in Nederland een relatief nieuw fenomeen. Pas sinds een aantal jaar is het toegestaan voor wedkantoren online weddenschappen aan te bieden op allerlei voetbalwedstrijden. Sinds dit is toegestaan groeit de populariteit van het wedden op voetbalwedstrijden gestaag. Op het internet zijn er diverse bookmakers te vinden. Dit zijn wedkantoren waar je de weddenschappen kunt afsluiten. De grote bookmakers in Nederland zijn:

Via deze wedkantoren kan je zogezegd allerlei weddenschappen afsluiten. En je hoeft daar niet veel moeite voor te doen. Al deze bookmakers hebben hun websites met veel zorg vormgegeven zodat je als gebruiker binnen een handomdraai een weddenschap kunt plaatsen. Tevens is op de websites van de bookmakers genoeg uitleg te vinden over hun werkwijze en regelgeving. Je kunt er bij deze bookmakers op vertrouwen dat uw weddenschap in goede handen is. Belangrijk gegeven is altijd de quotering van een weddenschap. Deze vertelt je wat de winstuitkering van je ingezette bedrag. Deze quotering varieert per wedstrijd. Wanneer je een inzet plaatst op de favoriet krijg je minder uitgekeerd dan wanneer je op de underdog inzet. Houdt deze quotering altijd goed in de gaten zodat je kunt inschatten wat je winkansen zijn.

Bij de diverse bookmakers kun je werkelijk op ieder mogelijke voetbalwedstrijd een weddenschap afsluiten. Uiteraard op wedstrijden van de grote competities zoals de Primera Divesion en de Champions League, maar absoluut ook op de kleinere wedstrijden. Ben je dus een groot supporter van FC Volendam en wil je een weddenschap afsluiten op een van hun wedstrijden. Geen probleem. Bij de bovenstaande bookmakers is dat mogelijk.

Weddenschap plaatsen

Mocht je een weddenschap willen plaatsen op een voetbalwedstrijd kun je dat dus doen bij een van de bovengenoemde bookmakers.

  • De eerste stap die je dan moet zetten is het aanmaken van een account. Met dit account krijg je toegang tot alle weddenschappen die de bookmaker op dat moment aanbiedt.
  • Stap twee is dat je account voorziet van geld waarmee je kunt gaan wedden. Het leuke hierbij is dat wanneer je aanmeldt, je een prachtige geldbonus krijgt van de bookmaker die kan oplopen tot maar liefst €75.
  • Met dit bedrag kan je direct allerlei weddenschappen afsluiten, wat de derde en laatste stap is. Zo ziet je, binnen drie eenvoudige stappen kan je meedoen in de geweldige wereld van het online wedden op voetbalwedstrijden.
  • Lees meer hoe je online kunt wedden op voetbal.

Wedden op wedstrijden

De grote krakers in de voetbalwereld zijn natuurlijk de klassiekers. Denk hierbij aan Ajax-Feyenoord, Barcelona-Real Madrid of Manchester United tegen Liverpool. Stuk voor stuk wedstrijden die bol staan van de historie en rivaliteit. Zowel de spelers als supporters leven naar deze clashes toe. Winnen of verliezen is in deze situaties haast een kwestie van leven of dood. Zoveel staat er op het spel. Wanneer u op deze krakers een weddenschap afsluit geeft u een extra dimensie aan de spanning. Er staat voor je nu immers ook echt iets op het spel. En je kunt op allerlei onderdelen van de wedstrijd een weddenschap afsluiten. Bijvoorbeeld het aantal gele kaarten, de eerste doelpuntenmaker, het aantal hoekschoppen, of er een stafschop valt ja of te nee. Kortom, alles wat een voetbalwedstrijd biedt kan op gewed worden.