Voetbal Voorspellen

Voetbal beleef je niet alleen door jouw favoriete ploeg aan te moedigen, maar het spelletje beleef je ook door voetbal te voorspellen en weddenschappen te sluiten. Wie een beetje voetbalkennis op zak heeft, kan zijn of haar knowhow namelijk gebruiken om geld te verdienen. Of je daarmee altijd de winst binnen sleept? Alles behalve, want het voetbal is net zo onvoorspelbaar als het weer. Toch heb je bij voetbal weddenschappen een stuk grotere winkans dan bij pure kansspelen zoals roulette.

En daarom zijn voetbal prognoses een wel hele aantrekkelijke manier om mooie winsten te maken. Want kennen we allemaal niet iemand die al een mooi bedrag heeft weten binnen te slepen met een slim uitgedachte voetbalweddenschap? Misschien ben jij zelf wel iemand die regelmatig een voetbalprognose doet en misschien heeft het je al het één en ander opgeleverd. Op VoetbalVoorspellen.nl komt het samen. Want ook wij houden van winnen. 

Wedden op de Eredivisie

Voetbal voorspellen begint natuurlijk allemaal in de eigen Eredivisie, de hoogste voetbalcompetitie van Nederland. Dit is de competitie waarin ploegen als Ajax, PSV en Feyenoord het tegen elkaar opnemen en waar spelers als Johan Cruijff, Willem van Hanegem en Arjen Robben zijn opgeleid. Dit is ook de competitie waarin de wereld kennis maakte met buitenlandse grootheden als Romário, Ronaldo, Zlatan en Luis Suárez. Elke week staan er weer speelrondes gepland en wij houden van deze ‘Micky Mouse-competitie’. Dat geldt ook voor voetbalweddenschappen: de meeste Nederlanders zetten hierop in.

Wedden op de KNVB Beker

Naast de Eredivisie hebben we ook de KNVB beker, het jaarlijks terugkerende bekertoernooi van Nederland. Het leuke daaraan? Dat er ploegen meedoen uit de meest uiteenlopende competities. Zowel het amateurvoetbal als de profclubs doen mee in dit knock-out toernooi. Dat er elk jaar opnieuw verrassingen zijn, zorgt ervoor dat dit één van de meest aantrekkelijke competities is om een voetbal voorspelling voor te doen. Want hoe vaak komt het wel niet voor dat een amateurvereniging een profclub uitschakelt? Weinig toernooien zijn zo onvoorspelbaar om op te wedden als de beker. En juist daar ligt de uitdaging.

Wedden op buitenlandse competities

Naast de competities uit eigen land kijken we elke week ook mee naar de ontwikkelingen in de buitenlandse leagues. En met clubs als Barcelona, Real Madrid, Atlético Madrid, Bayern en Manchester United is daar natuurlijk alle reden voor. Plaats bijvoorbeeld voetbal weddenschappen op de:

 • Duitse Bundesliga.
 • Belgische Jupiler Pro League.
 • Engelse Premier League.
 • Franse Ligue 1.
 • Spaanse Primera División.
 • Turkse Süper Lig.
 • Italiaanse Serie A.
 • Portuguese Primeira Liga.
 • Russische Premjer-Liga.
 • Schotse Premier League.

Wedden op de Champions League

Toch zal de meeste aandacht uitgaan naar de Champions League, zonder twijfel de mooiste competitie in het mondiale clubvoetbal. Dit is de league waarin de grootste voetbalclubs uit Europa tegenover elkaar staan en vechten om de Cup met de ‘Grote Oren’. Verschillende Nederlandse clubs als Ajax, PSV en Feyenoord wonnen hem al, maar de absolute grootmacht blijft toch echt Real Madrid. Weet jij al wie de volgende editie gaat winnen? Plaats dan een weddenschap, maar wed ook op individuele wedstrijden en zelfs op individuele wedstrijdelementen zoals doelpuntenmakers en aantal minuten blessuretijd.

Wedden op de Europa League

De Europa League is misschien op papier net iets minder spectaculair dan de Champions League, maar voor voetbalwedden voorspellingen geldt dat alles behalve. Een weddenschap is nou eenmaal een weddenschap en met de prachtige affiches vanaf vooral de achtste finale is het elk seizoen weer genieten geblazen. De Europa League is één van de meest populaire voetbalcompetities op aarde en daarom strooien de bookmakers niet alleen met mooie quoteringen, maar ook met opties voor live voetbal kijken. Het is in deze competitie dat heel Europa samenkomt. En dat geldt ook voor de voetbalgokkers uit heel Europa.

Wedden op het EK 2020

Wij kijken er al naar uit, het EK 2020 dat door heel Europa wordt gehouden. Met de Johan Cruijff Arena als Nederlandse speelstad kleurt heel Nederland weer oranje tijdens het toernooi dat eens per vier jaar wordt gehouden. Wil jij het EK 2020 zelf ook opfleuren? Dan doe je dat door een voetbalvoorspelling te plaatsen op de talrijke wedmogelijkheden. Wedstrijdresultaten, eindstanden in de poule, zelfs de finale kun je al ruim van tevoren voorspellen. Het voordeel daarvan is dat hoe eerder je bent, hoe aantrekkelijker de quotes.

Wedden op interlands

Naast het aanstaande EK zijn er nog een hoop andere interlands die op het voetbalkalender staan. Zo zijn er de wedstrijden voor de WK 2020-kwalificatie, maar is er afgelopen jaar ook een nieuw voetbaltoernooi in Europa ingevoerd: de Nations League. De interlands zijn de duels die de nationale ploegen tegen elkaar spelen en met een sterk Oranje is er altijd volop reden om de interlandperiodes in de gaten te houden. Jaarlijks zijn er zo’n 5 interlandweken en dat betekent dat je weer een hoop nieuwe opties hebt voor jouw voetbalprognoses. Op welke duels je kunt wedden als we het over interlandvoetbal hebben? Wat dacht je van:

 • EK 2020-kwalificatie.
 • EK 2020.
 • WK 2022-kwalificatie.
 • WK 2022
 • Nations League.
 • Copa América 2020.
 • Africa Cup of Nations 2021.
 • EK Vrouwen 2021.

Overal en altijd wedden

Je hebt nogal wat toernooien en wedstrijden om voor te spelen en daarmee wordt voetbalwedden net zo dynamiek als het spelletje zelf. Wedden op zowel wedstrijden in het binnenland als het buitenland zorgt ervoor dat je voortdurend op de hoogte moet zijn van het voetbalnieuws. Een echte voetballiefhebber wedt namelijk op meer dan alleen de wedstrijden van z’n favoriete club, maar kijkt ook naar voetbalaffiches uit buitenlandse competities. Met ook het damesvoetbal in opkomst is er tegenwoordig nog meer reden om een mooie voetbalprognose te doen. Dat je tegenwoordig op zowel je smartphone als vanaf je pc of zelfs in het wedkantoor een voetbalweddenschap kunt plaatsen, zorgt ervoor dat je overal en altijd een bet kunt plaatsen. Wat wij je aanraden? De live weddenschappen. Zo zorg je ervoor dat je tijdens de wedstrijd inspeelt op de ontwikkelingen. En daardoor wordt het allemaal wel heel erg dynamisch. Klinkt dat goed? Waan je dan voor even in de huid van de trainer.