GGPoker

GGPoker
Bonus

Welkomstbonus: Ontvang €85 in geschenken, OF een stortingsbonus tot €500

Overview
Play now

Online pokeren is populairder dan ooit en dat is mede te danken aan de hoge mate van toegankelijkheid. Het is vrij eenvoudig om aan een spel mee te doen, maar het is dan natuurlijk wel zo prettig om dat bij een betrouwbare partner te doen. Hier op Voetbalvoorspellen.nl kijken we naar verschillende online casino’s, deels met een schuin oog op weddenschappen. In dat kader heeft GGPoker geen sportsbook, maar wel een alternatieve vorm van wedden. Daarnaast is deze partij uiteraard gespecialiseerd in pokeren en in deze review lees je er meer over.

Wedden bij GGPoker

Als je specifiek naar sportweddenschappen zoekt, dan is GGPoker niet het juiste adres, maar dat mag vast geen verrassing zijn. Als je een keertje buiten je comfortzone wilt stappen, dan heeft GGPoker wel een leuk alternatief te bieden. Zo kun je namelijk weddenschappen bij hen afsluiten op basis van toernooien in wie dan bijvoorbeeld zou winnen. Zo kun je een leuk extraatje verdienen op het moment dat je een goede kennis van bepaalde spelers hebt.

Dat is overigens niet de enige unieke feature van GGPoker. Ze bieden namelijk ook andere speciale mogelijkheden aan op hun website. Denk bijvoorbeeld aan een uitgebreide tracker van statistieken naargelang jouw speelwijze. Daarnaast kun je jezelf opnemen op het moment dat je bijvoorbeeld wint in een potje poker, of juist verliest. Dit kan grappige fragmenten opleveren die je dan weer met de community kunt delen.

Het spelen van poker bij GGPoker

Maar genoeg over de unieke features van GGPoker. Je kunt er namelijk ook het spel zelf spelen natuurlijk. Dit kan op verschillende manieren. Zo beschikt GGPoker over een aantal spellen die je online via de website, alsook via de app kunt spelen. Het aanbod is wat dat betreft niet heel erg groot, maar het biedt wel voldoende variatie. Zo zijn de volgende spellen zoal beschikbaar:

  • Rush & Cash
  • Flip & Go
  • All-in of Fold

Dit zijn digitale spellen waarbij GGPoker ook een zeer duidelijke uitleg geeft van alle mogelijkheden die hierop van toepassing zijn. Hierdoor weet je precies waar je aan begint en dat is prettig. Tevens kun je deelnemen aan een heuse pokerschool, alwaar je alle details van het spel leert kennen, wat je een goede basis geeft om het spel te gaan spelen.

Als je een nieuwe speler bent, dan is dat sowieso aan te raden. Daarnaast is het advies om zeker even naar de bonussen te kijken bij de promoties, waardoor je meer speeltegoed krijgt. Dit kan oplopen tot €85,- aan gratis tickets en Cash Game Dollars. Ook kun je kiezen voor een stortingsbonus tot maximaal €500,- naargelang je aanvankelijke storting.

Deelnemen aan toernooien

GGPoker is, afgezien van een platform waar je verschillende pokerspellen kunt spelen, ook een adres voor deelname aan toernooien. Hieronder valt een samenwerking met het prestigieuze World Series of Poker, maar ook organiseren ze hun eigen toernooien. Zo kun je meedoen aan de volgende wedstrijden:

  • GGMasters
  • MILLIONS$
  • Omaholicas Series
  • Saturday Session

Deze toernooien verschillen van elkaar qua opzet en minimale buy-in, waardoor je als speler keuze hebt waar je zoal aan meedoet. Leuk is ook dat er gespeeld kan worden tegen populaire contentmakers en dat is te danken aan het feit dat GGPoker de gehele pokerwereld op een creatieve manier bij elkaar tracht te brengen.

Ook bij de toernooien voorziet GGPoker je van een zeer uitgebreide toelichting zodat je heel duidelijk weet waar je aan toe bent, en dat brengt ons bij het punt waarop GGPoker echt excelleert. Het aanbod mag dan wat beperkt zijn, maar dat heeft te maken met het spel zelf. Alles wat er bij poker komt kijken is echter subliem te noemen qua voorlichting en uitleg.

Als nieuwkomer, maar ook als ervaren speler kun je uitgebreid alles doornemen, ervaren en ontdekken, wat het dus tot een aangename instap maakt in deze mooie wereld. Zin om mee te doen aan een toernooi en dat tegen een lage buy-in? Dat kan. Meespelen met een digitaal pokerspel dat even tussendoor gespeeld kan worden? Ook dat is mogelijk. GGPoker heeft wat dat betreft genoeg te bieden.

Registratie en betaalmiddelen bij GGPoker

Om mee te doen aan dit alles is een spelersaccount nodig, zoals we eerder al even lieten vallen. Dit account kun je eenvoudig aanmaken en komt met een aantal stappen. GGPoker heeft het echter dermate efficiënt en overzichtelijk ingericht, dat je vrij eenvoudig deze procedure doorloopt. Na het aanmaken van een account kun je natuurlijk aanspraak maken op een welkomstbonus zoals omschreven, maar hiervoor dien je wel eerst een storting te doen.

Dit kan bij GGPoker op drie verschillende manieren. Zo ondersteunen ze iDEAL, banktransfer en creditcards (Visa & MasterCard). Het overmaken van geld naar je account is kosteloos en is min of meer gelijk beschikbaar om in te zetten. Hierbij geldt de regel dat de minimale storting €10,- bedraagt en hetzelfde is van toepassing op de uitbetaling, die eveneens minimaal €10,- moet zijn.

Een uitbetaling is in veel gevallen ook dezelfde dag nog geregeld, waardoor ook dit onderdeel van GGPoker soepel verloopt, wat prettig is.

Klantenservice

Mocht je onverhoopt met vragen zitten, dan kan je altijd even de FAQ raadplegen. Als die geen degelijk antwoord op je vragen geeft, dan is het altijd mogelijk om ze te contacteren en dat kan op allerlei manieren. Zo is GGPoker via de volgende middelen bereikbaar:

Telefoon: +31 97010254681
Email: help@ggpoker.nl
Social media: Twitter, Facebook en Instagram.
Live chat: Beschikbaar voor ingelogde gebruikers.
Overige: Discord

Daarmee scoort GGPoker punten, want dat is echt de meest uitgebreide samenstelling van contactmogelijkheden, waardoor je altijd op een gewenste manier met hen in contact kan komen. Daarbij komt nog dat ze 24/7 beschikbaar zijn, wat het tot een uitstekende klantenservice maakt.

Conclusie: GGPoker richt zich specifiek op het traditionele kaartspel en dat met zowel toernooien als digitale games. Het aanbod is niet heel erg groot, maar het is wel de plek om poker te spelen en om met andere spelers in contact te komen. Buiten dat is de klantenservice echt top notch, mede dankzij de vele manieren om met ze in contact te komen. Ook de bonussen zijn niet verkeerd en hoewel je er niet kan wedden op sportwedstrijden, is het wel een prima adres om poker te spelen.

GGPoker

Welkomstbonus: Ontvang €85 in geschenken, OF een stortingsbonus tot €500