Voetbal is niet alleen een sport, maar voor veel mensen zelfs een complete obsessie. En dat betekent dat je als fanatiekeling natuurlijk geen enkel nieuwtje meer wilt missen. Transfers, schorsingen, uitslagen; alles dat met voetbal te maken heeft, daar ben jij van op de hoogte. Wij proberen bij Voetbalvoorspellen.nl op onze beurt daar weer een steentje aan bij te dragen door te komen met actueel voetbal nieuws.

voetbal

Dat doen we door je te informeren over ontwikkelingen uit binnenland en buitenland. Zo zijn de Eredivisie en het Nederlands Elftal natuurlijk voortdurend terugkerende onderwerpen, maar hebben we ook een hoop te vertellen over buitenlandse voetbalcompetities, de Champions League en de Europa League. Waar we ook van houden? Voetbal voorspellingen. Op Voetbalvoorspellen.nl komt het allemaal samen. Want uiteindelijk houdt iedereen van winnen.

Eredivisie

Al meer dan 60 jaar is de Eredivisie de hoogste voetbalcompetitie van ons land. En ondanks het feit dat de competitie niet meer tot de sterksten van Europa wordt gerekend, gaat het wel om ‘onze’ competitie. Dit is immers de competitie die Champions League-winnaars heeft voortgebracht en wereldsterren als Johan Cruijff en Marco van Basten heeft opgeleid. In navolging van de huidige generatie voetballers als Matthijs de Ligt, Virgil van Dijk en Frenkie de Jong zullen er ongetwijfeld nog veel nieuwe wereldsterren worden gevormd in onze competitie. De Eredivisie, wij genieten er elk weekend weer van. En daarom houden we je continu op de hoogte. Onder meer ook zodat jij goede voetbal voorspellingen kunt doen.

Nederlands Elftal

Oranje is van ons allemaal en na een paar mindere jaren is er weer volop reden tot optimisme in Nederland. Bondscoach Ronald Koeman heeft de boel weer helemaal op een rit en met wereldsterren uit de binnenlandse Eredivisie en buitenlandse competities dwingt het Nederlands Elftal weer respect af. Waar het ons als voetballiefhebbers vooral om te doen is? Dat er goed wordt gepresteerd op de eindtoernooien zoals het EK 2020 en het WK 2022. Maar met aanvoerder Van Dijk achterin en spelers als Wijnaldum, Depay en De Ligt op het veld, hebben wij er in ieder geval weer de volste vertrouwen in. Onze redactie houdt je voortdurend op de hoogte van wat er speelt in het Nederlands Elftal. Kom op Oranje! 

Buitenland

Tuurlijk, we hebben een voorliefde voor de Eredivisie, maar wie wordt er nou niet enthousiast van El Clásico tussen Barça en Real Madrid of de Premier League-toppers tussen Liverpool en Manchester United? De buitenlandse competities weten ons net zo te boeien als de Nederlandse en dat komt ook door het grote aantal Nederlandse spelers in het buitenland. De Spaanse Liga, de Engelse Premier League, de Italiaanse Serie A en natuurlijk de Duitse Bundesliga. Het zijn de competities die we op de voet volgen. Niet alleen omdat we genieten van de wekelijkse internationale krakers, maar ook omdat voetbalvoorspellingen ons altijd bezig houden. Voetbal bets plaatsen voor de Eredivisie is zo moeilijk nog niet, maar heb jij het ook in je om een goede voetbal prognose te doen voor de buitenlandse competities?

Champions League

Zonder twijfel de mooiste competitie van allemaal en alleen al het horen van de Champions League-anthem bezorgt de gemiddelde voetbalfan van top tot teen kippenvel. Dit is de competitie waarin de allergrootste voetbalclubs van Europa het tegen elkaar opnemen en de spanning uiteraard nog een paar treetjes wordt opgehoogd door alle voetbal weddenschappen die erop worden losgelaten. En het mooie is dat de meeste ploegen aan elkaar gewaagd zijn, vooral vanaf de achtste finales wordt het steeds moeilijker om te voorspellen wie er doorgaat en wie er wordt uitgeschakeld. Het voordeel daar weer van? Dat de quoteringen lekker hoog liggen en dat je door de juiste combibets flinke geldbedragen kunt binnenslepen. Wed niet alleen op uitslagen, maar ook op doelpuntenmakers en randzaken.

Europa League

Datzelfde geldt eigenlijk voor de Europa League, het kleinere broertje van de Champions League. Toch zijn er ook in deze Europese competitie ploegen van wereldformaat te vinden en dat is vooral na de instroming van de nummers 3 van de Champions League-groepsfase te merken. Dat ploegen als Atlético Madrid en Chelsea de laatste edities van de Europa League op hun naam hebben geschreven, zegt natuurlijk genoeg. Denk jij dat je het in je hebt om goede voetbal prognoses te doen voor de Europa League-duels? Dan raden we je aan om de sites van de voetbal bookmakers goed in de gaten te houden. Complete analyses, historische resultaten, zelfs kanalen voor live voetbal kijken worden bij een beetje bookmaker namelijk gratis aangeboden. Het enige wat van jou wordt verwacht is dat jij je voetbalkennis gebruikt om juiste voetbal voorspellingen te doen. Weet jij al wie de volgende editie van de Europa League gaat winnen? Ook in deze competitie staat er veel op het spel.

Voetbal voorspellen door altijd op de hoogte te zijn

Nu zullen de meeste voetballiefhebbers al sinds jaar en dag fan zijn van het spelletje en de sport voortdurend op de voet volgen. Toch neemt dat niet weg dat een mooie bron van informatie altijd mooi is meegenomen en dat is waar wij graag ons steentje aan bijdragen. Wij zijn namelijk net zo’n liefhebber van het spelletje als jij en daarom hebben we voortdurend updates voor je in petto. Mis geen voetbalwedstrijd meer en zorg dat je op de hoogte bent van alles wat er speelt in de voetballerij. Nieuws uit het binnenland en buitenland, de belangrijkste competities en dat bekeken door de kritische bril van fanatieke voetbalgokkers; veel beter kun je het niet krijgen. Zorg dat jouw voetbal voorspellingen nog vaker uitkomen door altijd op de hoogte te zijn.