Live Voetbal Kijken

Op internet kun je alle wedstrijden van alle competities over de gehele wereld live kijken. Waar je op televisie nog vaak speciale abonnementen nodig hebt om live voetbal te kunnen kijken vind je op internet vaak wel illegale streams waar de voetbalwedstrijden op worden uitgezonden. Het voordeel is dat het gratis is maar er zitten ook enkele nadelen aan verbonden zoals de kwaliteit die vaak een stuk minder is en het commentaar is niet te kiezen dus je hebt kans dat je een Nederlandse wedstrijd zit te kijken met chinees commentaar. Over het algemeen worden de Nederlandse wedstrijden gewoon gestreamt van eredivisielive en hier heb je dus geen abonnement voor nodig. We mogen het uiteraard niemand aanraden maar wanneer je in het buitenland bent is dit vaak wel de enige mogelijkheid om de voetbalwedstrijden live te kunnen volgen aangezien Eredivisielive kijkers (ook op internet) in het buitenland blokkeert. Heeft iets met televisierechten te maken die dus ook hopeloos achter lopen op de mogelijkheden die internet biedt.

Samenvattingen Eredivisie kijken

Tegenwoordig kun je de samenvattingen van de Eredivisie wekelijks kijken op internet. Op eredivisie Live kun je betaald alle wedstrijden live kijken maar de samenvattingen zijn gratis.

Live Streams

Live Streams is de benaming die op internet gebruikt wordt voor het live kijken van voetbalwedstrijden. Hieronder geven we je een overzicht met de beste streams en hoe je deze kunt ontvangen op je computer waardoor je dus live en gratis voetbal kunt kijken. Je hebt twee soorten mogelijkheden. Live Streams waarbij je eerst software moet downloaden en Live Streams waarvoor je geen software hoeft te downloaden en die direct in je browser worden ingeladen.

Live Streams bij Bookmakers

Bij verschillende bookmakers kun je live voetbal kijken. Dit is 100% legaal!! Het commentaar is verder altijd in het Engels de kwaliteit is perfect. Helaas bieden niet alle bookmakers live streams uit en ook worden niet alle wedstrijden over heel de wereld uitgezonden maar een bepaalde selectie waarvoor de rechten zijn opgekocht.

Het enige wat je moet doen om live streams te kunnen bekijken is een account aanmaken en je hebt toegang tot de live streams. Je hoeft dus geen geld te storten of een weddenschap te plaatsen. De live streams zijn helemaal gratis.

Live Streams met Download

Wanneer je live streams wil kijken van voetbal en je downloadt daarvoor bepaalde software dan heb je over het algemeen beter beeld, geluid en is de kwaliteit beter. Ook worden meer wedstrijden op zogenaamde programma’s uitgezonden die je eerst moet downloaden en installeren. Indien je dus van plan bent om vaker online voetbal te kijken dan kun je het beste een Live Streaming programma downloaden. Hieronder de bekendste:

Sopcast

Sopcast is een programma dat je eerst moet downloaden en installeren en waarop je vervolgens live televisie kunt kijken op je PC. Naast alle voetbalwedstrijden kun je hier dus ook televisieprogramma’s op kijken van heel de wereld. Let op want de link kan er erg lang over doen om in te laden.

TVU Networks

TVU Networks is een programma wat je eenmalig dient te downloaden en waarop je vervolgens live televisie kunt kijken van zenders van over de gehele wereld. Er worde met regelmaat voetbalwedstrijden uitgezonden van over de gehele wereld.

PHP Overzicht met voetbal Streams

Op deze website vind je een programma overzicht met doorverwijzingen van welke voetbalwedstrijden waar worden uitgezonden. Een soort online programmagids van alle illegale maar ook legale streams van online voetbal.

Live Streams zonder download

Je kunt ook live voetbal kijken door middel van live streams waarvoor je geen programma hoeft te downloaden. Vaak is deze kwaliteit minder en als er veel mensen zitten te kijken dan heb je kans dat de verbinding vaak wegvalt. Hieronder geven we je enkele websites waarop met regelmaat wedstrijden worden uitgezonden of handige doorverwijzingen staan.

Justin TV

Justin is een van de bekendste live streaming websites waar je zonder download een groot assortiment aan voetbalwedstrijden live kunt kijken.

Live Streams Online Websites

LINKS AANMELDEN!

Heb je een goede link waar je online voetbal kunt kijken of waar actuele overzichten staan laat het ons weten en we plaatsen de link hierbij!

Meld een link aan!