Wk 2010 Voorspellingen Groep H

Groep H op het Wk 2010 in Afrika bestaat uit de volgende teams:

LAND

FIFA RANK

Spanje
2
Zwitserland
24
Honduras
38
Chili
17

.

Spanje (meer info Spanje)

Spanje wordt gezien als de favoriet van het WK 2010. Volgens de algemene voorspellingen en prognoses speelt Spanje de finale. De groepsfase moet voor Spanje geen probleem zijn om hier als winnaar uit te komen. Zeker omdat de tegenstanders qua niveau een stuk zwakker zijn maar onderling niet veel voor elkaar onder doen dus punten zullen verliezen. De huidige Europese kampioen en sloot de voorbereiding af met een indrukwekkende overwinning op Polen (6-0)

Zwitserland (meer info Zwitserland)

Zwitserland zal het net wel of net niet redden om de groepsfase te overleven. De belangrijkste tegenstander is Chili. In de voorbereiding speelde Zwitserland gelijk tegen Italie (1-1), Israel (0-0) en won het van Luxemburg (0-3) Onze voorspellingen zijn dat ze het net niet gaan redden om de tweede ronde te bereiken.

Honduras (meer info Honduras)

Honduras is op papier het zwakste team van deze groep en zal een gigantische verrassing zijn als zij zich weten te plaatsen voor de tweede ronde. Honduras plaatst zich voor de tweede keer voor de eindronde van een WK eindronde. In de laatste twee ronden in de voorbereiding op het WK werd er gewonnen van El Salvador (1-0) en verloren van USA (2-3) Ondanks dat we het niet voorspellen zou Honduras met een beetje geluk toch kunnen verrassen.

Chili (meer info Chili)

Chili wordt getip als nummer 2 in deze groep achter Spanje. Chili heeft een flinke voorbereiding achter de rug met overwinningen op Israƫl (3-0), Trinidad and Tobego (1-0), Zambia (3-0), Noord Ierland (1-0) en werd verloren van Mexico (0-1) Onze wk voorspelling is dat Chili tweede wordt achter Braziliƫ.

Onze prognoses en voorspellingen voor WK Groep H

  • Spanje wordt groepswinnaar en Chili wordt tweede

Tips voetbal weddenschappen voor WK Groep H

  • Spanje groepswinnaar

Leave a Reply