ACHTSTE FINALES WK 2010

Voorspellingen, tips en prognoses van de achtste finales van het WK 2010 in Zuid Afrika.

De eerste landen zijn naar huis. De laatste 16 zijn over en dat zijn de 16 beste voetbalteams in de hele wereld. Alles komt neer op dat ene moment. In 90 minuten voetbal kan het zijn dat niet altijd de beste wint. Het voorspellen is nu heel erg moeilijk. Hieronder de noteringen van de wedstrijden die de komende dagen gespeeld worden.

Engeland vs Duitsland.

Engeland is ligt favoriet x2.60 tegen x2.90 toch hebben ze tot nu toe niet echt kunnen overtuigen. Duitsland is op zijn Holland’s begonnen aan dit toernooi met combinatie voetbal. De laatste 2 wedstrijden was minder. De bookmakers betalen x3 uit als de teams na 90 minuten op een gelijkspel staan.


Argentinie vs Mexico

Dit heeft alle ingrediënten om een top wedstrijd te worden. Argentinië is 1 van de grote wereldkampioenskandidaten. Maar van Mexico hebben ze eerder verloren en kunnen ze zomaar naar huis worden gestuurd. De bookmakers zijn overtuigd van een overwinning voor Argentinië en betalen x1.55 bij een gelijk spel is dat x3.75 zou Mexico winnen dan krijg je x6.50 uitbetaald.

   
June 27, 2010 by : posted in Voetbal nieuws, WK 2010 No Comments

Leave a Reply