ACHTSTE FINALES WK 2010 DEEL 2

Voorspellingen, tips en prognoses van de achtste finales van het WK 2010 in Zuid Afrika.

Tot nu toe zijn steeds de favorieten in de wedstrijd de bovenliggende partij geweest. De volgende wedstrijden zijn:

29 juli 16:00 Paraguay vs Japan

Paraguay is bij de bookmakers de favoriet. Paraguay dat in de groepsfase van Slowakije heeft gewonnen en de andere twee wedstrijden gelijk heeft gespeeld vind ik minder overtuigend als Japan. Japan dat in de moeilijke poule met Nederland en Denemarken knap tweede is geworden met 6 punten. Een inzet op Japan betaald 4x uit en lijkt mij een goede als je van een gokje houdt. Wie op Paraguay inzet zal 2x uitbetaald krijgen. 

29 juli 20:30 Spain vs Portugal

Ook in deze wedstrijd lijkt het alsof de bookmakers erg zeker zijn van hun zaak. Spanje heeft bij Casino een notering van 2.05 tegen 4.25 voor Portugal. Nu zijn we het allemaal eens over de kwaliteiten van Spanje maar Portugal gaat dat niet zonder slag of stoot ten onder. Maar met 2x een brilstand en een 7-0 overwinning is er niet echt een lijn te zien in het spel van Portugal. Behalve dat de defensie nog niet geklopt is!

TIPS:

Wie op zeker speelt gaat voor de draw no bet op de beide favorieten. Wie van hogere odds en daarmee een grotere gok houdt doet datzelfde maar dan op de niet favorieten. Mijn inzet staat in ieder geval op Japan en Spanje.