KWARTFINALES WK 2010

Voorspellingen, tips en prognoses van de kwartfinales WK 2010 in Zuid Afrika.

We zijn aangekomen bij de laatste 8 teams van het WK 2010. Een verstandig man is allang gestopt met het inzetten op dit toernooi in Zuid Afrika. Toch gaan we even kijken welke aantrekkelijke qouteringen er door de bookmakers zijn bedacht.  Misschien dat we ook hier nog een aantal winners uit kunnen kiezen waarmee er geld kan worden verdient.

Nederland – Brazilie

Als je VI-Oranje moet geloven dan walsen we over Brazilie heen. Maar iedereen weet nog wat er de laatste 2 keer is gebeurt op een WK. Nederland gaat zal in topvorm moeten zijn. De vraag is of ze dat op tijd zijn. Bij de bookmakers is Brazilie favoriet. De odds voor winst Brazilië zijn x1.91. Winst Nederland betaald 4,50 keer uit. Durf jij het aan of zet jij je Oranje gevoel opzij?

Uruguay – Ghana

De Afrikaanse hoop is gericht op Ghana dat sterk speelde tegen team USA. Uruguay dat met twee sterke aanvallers verassend ver is gekomen. Spelen vrijdag tegen elkaar om een plek in de halve finale te bemachtigen.   De verhoudingen zijn vergelijkbaar met de andere wedstrijd van vrijdag. Winst Uruguay x2.06 en winst Ghana x4.12.

Weddenschap Tip Nederland – Brazilie

  • Geen Bet Nederland wint maar dat is emotie

Weddenschap Tip Uruguay – Ghana

  • Geen bet