PROGRAMMA, ODDS EN VOORSPELLINGEN EREDIVISIE SPEELWEEK 33

Voetbal voorspellen heeft zich sterk hesteld na het verlies van bijna 100 euro vorig weekend kan er in de doordeweekse speelronde week gewoon 350 euro worden bijgeschreven. Toch goed dat we weer even de koppen bij elkaar hebben gestoken.

De Nederlandse competitie is f****** spannend. Gaat Ajax of toch FC Twente de titel winnen. Wie gaat er in de nacompetitie moeten knokken voor lijfsbehoud? Het voorspellen in deze fase van de competitie is erg moeilijk. De kracht van Bredabetclub zit hem in de discussie. Samen komen tot de beste keuze. Aan iedereen de oproep om dan ook te reageren. In plaats van vrijdag worden de bets nu zaterdagmiddag geplaatst. Voorspellingen tot vrijdag middernacht!

Ook als je niet bij de Bredabetclub meespeelt mag je altijd reageren. We vinden het leuk om ook de gedachtes van andere te lezen.

Hieronder de beste odds van verschillende voetbal bookmakers waarop we kunnen wedden deze week. Alle wedstrijden voor aankomend weekend in de Eredivisie. Ik zie jullie voorspellingen tegemoet in de reacties!