WK 2010 Voorspellingen Groep B

Groep B op het WK 2010 in Afrika bestaat uit de volgende teams:

LAND

FIFA RANK

Argentinië
8
Nigeria
22
Zuid Korea
52
Griekenland
12

.

Argentinië (meer info Argentinie)

Argentinië is veruit favoriet in groep B en volgens vele ook voor de uiteindelijke eindoverwinning. Momenteel veruit de beste speler van de wereld in de naam van Lionel Messi zal de vrije rol gaan vervullen in een team dat uitblinkt van de creativiteit en met dodelijke spitsen volop scorend vermogen. Of Maradona in staat zal zijn deze sterspelers naar de eindtitel te loodsen is echter een groot vraagteken. Dat ze de volgende ronde als groepswinnaar zullen bereiken staat volgens ons echter vast.

Nigeria (meer info Nigeria)

Volgens vele is Nigeria de grote favoriet voor de tweede plaats achter Argentinië in groep B. Er waren wat geruchten en rumoer in de voorbereiding en de druk zal groot zijn voor dit land om te presteren op het eigen continent. In de voorbereiding werd echter wel tamelijk eenvoudig gewonnen van Wk deelnemer Noord Korea (3-1). Een goede kans maar zeker geen zekerheid dat Nigeria zich zal plaatsen voor de tweede ronde.

Zuid Korea (meer info Zuid Korea)

Bij Zuid Korea denken we natuurlijk allemaal aan de goede oude tijd met Guus Hiddink die een prachtprestatie leverde met Zuid Korea op het WK. Echter moeten we niet vergeten dat het team destijds onwijs geholpen werd door de scheidsrechters (tijd om af te treden Blatter!) en we weer wat jaartjes verder zijn. Met een goede voorbereiding waarbij Zuid Korea wist te winnen van Japan (2-0) en Ecuador (2-0) en nipt verloor van Spanje (0-1) denken we dat Zuid Korea nog weleens voor een verrassing kan gaan zorgen in deze groep

Griekenland (meer info Griekenland)

Het doodsaaie Griekenland wordt door vele gezien als het team dat samen met Nigeria moet gaan strijden om de tweede plaats. Griekenland plaatste zich via de play offs voor de eindronde en heeft op zich de kwaliteit in het team om zich te plaatsen maar eerlijk gezegd hebben we daar weinig vertrouwen in. In de voorbereiding werd verloren van Paraguay (0-2) en gelijk gespeeld tegen Noord Korea (2-2)

Onze prognoses en voorspellingen voor WK Groep B

  • Argentinië wordt groepswinnaar en Zuid Korea of Nigeria worden tweede in de groepsfase.

Tips voetbal weddenschappen voor WK Groep B

  • Argentinië Groepswinnaar
  • Griekenland niet door