WK 2010 Voorspellingen Groep C

Groep C op het WK 2010 in Afrika bestaat uit de volgende teams:

LAND

FIFA RANK

Engeland
9
USA
14
Algerije
28
Slovenie
33

.

Engeland (meer info Engeland)

Engeland is weer helemaal terug. Met top coach Capello worden de Engelse gezien als een van de mogelijke titelkandidaten voor het Wk in Zuid Afrika. Vele voorspellen dat dit team met sterspeler Rooney zeer ver gaat komen. In groep C zijn ze dag ook duidelijk favoriet om groepswinnaar te worden. Het enige land waar ze echt problemen mee kunnen krijgen treffen ze direct in de eerste wedstrijd namelijk USA. Onze voorspelling is dat Engeland in ieder geval groepswinnaar wordt en gemakkelijk de tweede ronde zal bereiken.

USA (meer info USA)

Amerika is langzamerhand een voetballand aan het worden met als hoogtepunt de finale in de Confederations Cup in 2009 waarin het o.a. Spanje versloeg. Ook in de voorbereiding versloeg het Australië tamelijk eenvoudig met 3-1. Zonder twijfel is USA samen met Engeland het sterkste team in deze groep en zal zich volgens ons dan ook kwalificeren voor de laatste 16.

Algerije (meer info Algerije)

Het zwakste team in deze ronde is Algerije en ondanks dat het een WK speelt op het eigen continent zal Algerije het erg zwaar gaan krijgen om überhaupt een punt te halen in de groepsfase. In de voorbereiding werd verloren van Ierland (0-3) en won het nipt van de Verenigde Arabische Emiraten (1-0) . Naar de laatste 16 zit er volgens ons zeker niet in en meer waarschijnlijk is dat ze alle wedstrijden verliezen.

Slovenie (meer info Slovenie)

Slovenie kan weleens een outsider zijn om de volgende ronde te halen. Winst op Algerije zal geen probleem zijn maar USA zal in deze groep de grote concurrent worden. In de voorbereiding werd er gewonnen van Nieuw Zeeland (3-1) en het team zelf is optimistisch op een goede groepsfase. Echter is onze voorspelling dat ze net te kort zullen komen om de volgende ronde te bereiken.

Onze prognoses en voorspellingen voor WK Groep C

  • Engeland wordt groepswinnaar van Groep C en USA wordt tweede

Tips voetbal weddenschappen voor WK Groep C

  • Engeland groepswinnaar
  • Algerije verliest al haar wedstrijden