Wk 2010 Voorspellingen Groep D

Groep D op het WK 2010 in Afrika bestaat uit de volgende teams:

LAND

FIFA RANK

Duitsland
6
Australië
21
Servië
20
Ghana
37

.

Duitsland (meer info Duitsland)

Over Duitsland kunnen we kort zijn zeker wanneer het gaat om de voorspelling dat ze de tweede ronde gaan halen ja of nee. Duitsland zal ongetwijfeld de groepsfase als groepswinnaar gaan afsluiten en groeien in het toernooi zoals we van ze gewend zijn. Het enige grote verschil met voorgaande edities is dat ze nu niet een overdreven makkelijke groep hebben maar desondanks voorspellen we weinig problemen.

Australië (meer info Australië)

Ondanks onze Nederlandse inbreng hebben we weinig verwachtingen van Australië. De voorbereiding was nog niet eens zo heel slecht met een nipte overwinning tegen Nieuw Zeeland (2-1) en Denemarken (1-0) en verlies van USA (3-1) maar desondanks voorspellen we een vroege aftocht van Australië op het WK 2010 in Afrika.

Servië (meer info Servië)

Samen met Ghana zal Servië voor de tweede plaats gaan strijden in deze groep. Het zal er om gaan spannen wie uiteindelijk de laatste 16 zal gaan bereiken. Servië speelde in de voorbereiding gelijk tegen Polen (0-0) , won van Kameroen (4-3) maar verloor van Nieuw Zeeland (1-0) wat toch als verrassend mag worden gezien.

Ghana (meer info Ghana)

Ondanks de 4-1 nederlaag in de voorbereiding tegen Nederland is onze voorspelling dat Ghana de laatste 16 gaat bereiken in deze groep. Een van de sterkste Afrikaanse landen welke het voordeel heeft van het spelen op het eigen continent wat weleens de doorslag kan geven om de tweede ronde te bereiken.

Onze prognoses en voorspellingen voor WK Groep D

  • Duitsland wordt groepswinnaar en Ghana wordt tweede

Tips voetbal weddenschappen voor WK Groep D

  • Duitsland groepswinnaar
  • Australië gaat niet door